Pages

Sunday, 14 August 2011

Tukar Lagi..

Haiyakkk.. berapa kali mahu tukar maa..!!! Hehe.. Selagi shaye rajin, selagi itulah shaye eksyen nak tukar-tukar header. Apa mahu risau maa.. Inikan belog shaye.. Shaye rasa nak tukar shaye pun sukalah.. muahaha *macam budak tak berapa nak matang je aku nih =p



Apa yang korang perasan?? Tulisan header sama?? A'a. Memang pun. HEHE. Dah memang berkenan dekat tulisan ni je.. tulisan lain dah macam nampak dengan tak nampak je. -.-"


Santek tak? ^_^






(p/s: sebenarnya..semalam ada orang cakap.. dia sakit mata tengok tulisan header shaye yang lama. 'terang sangat' katanya..)

(p/s lagi.. : kalau korang ada apa-apa suggestion font tulisan yang santek-santek jangan segan-segan bagitahu shaye yup. shaye memang suka main conteng-menconteng semenjak dua menjak nih. HEHE )





Kalau rajin dan baik+++, silalah klik INI. TQ:)


Sekian,

6 comments:

SoLy SoLicious said...

lol~
yg sebelum ni pun nice what...huhuhu...
tp yg nicer la...heeeee

Gadis Berkaca Mata said...

hehe.. mekasih cik SS. sy pakai yg ni lah dulu buat sementara waktu:)

atien said...

awk buat pape pun kreatif darl...

Gadis Berkaca Mata said...

ye ke?? hehe.. mekacih:)

Bui Junaidi said...

blog awak ni dh cantik
header pun stylo..
santekkkk

Gadis Berkaca Mata said...

thanks kak bui. hehe:)