Pages

Sunday, 7 August 2011

UITM Puncak Alam jangan sekadar cantik di pandang , biar cantik juga untuk di huni.



'Hah?? Kat puncak alam pun ada UiTM gak ke?' Versi terkejut ayah cheq masa first-first dapat result UPU. muahaha.. Aku ni lagi lah jahil bab-bab selok belok kawasan area-area nak masuk zon KL nih. Aku first time dengar ada tempat nama Puncak Alam nih kott. huhu.. *jahil tak jahil aku nih. Haihh..SEMPUT~. Aku try lah servey-servey tempat yang bakal aku mendaftarkan diri nih.. *dah lama dah servey sebenarnya...baru nak update dalam blog. hehe. agak LOADING... Kawan aku cakap tempat ni best.. Tempat baru... Pemandangan pun cantik. Namanya pun Puncak Alam mestilah terletak atas bukit.


'Mekna dapat UiTM Puncak Alam eyh?? Bestnye... Jeles weiyhh..' *mekna tu nama 'bandar' shaye. sedap tak?^_^
'A'a..dapat Puncak Alam..best ke? biase je..' tak semangat langsung bila aku tahu tempat aku belajar di area nak masuk zon KL. *hakikatnya semua yang aku apply memang masuk zon KL pun. Mengom jugak aku nih.
'Kat situ kampus baru..segala-galanya baru...hostel dia macam apartment woo..'



Wow. masih berbalut tuh..
bau kedai tak hilang.=p
'La...macam ni ke rupa apartment? Nampak macam rendang je hostelnye.. Bukan apartment ada banyak tingkat ke?'
'Manyaklah hang songehnya.. Tapi kan.. nanti kalau korang nak ke kelas..korang mesti melalui tangga yang tersangat panjaaaannngg..'



Mahu mati terpijak den.-.-"
'Makkk Aihhhh..giler panjanggg..mahu pengsan 100 hari aku karang.. Kalau terjatuh silap hari bulan mati terpijak den...HAIHHH..SEMPUTT!!'
'Hahaha..kena prepare deodorant spare lah dalam beg nanti..takot nanti 'harum semerbak' pulak jadinya.'
'Tulah..Kelas yang baru nak start jadi cancel karang. dah lah aku ni kuat berpeluh.'
'View dia cantik... pada waktu malam lagi cantik...'





'A'a...memang cantik... tapi kan.. masa aku try melakukan research kan...aku jumpa musuh lama aku. yang paling aku benci di seluruh alam!!! huhhh!!! '










'mende' ni ada..terus tak santek!

Giler banyak!!!

Apa kau ingat kau santekk sangat??!!! Setakat body hitam oren kau tuh,..tak herann..!!! apada!! Harimau lebih baik dari kau tau.! Sekurang-kurangnya sentuh harimau lebih baik dari sentuh kau.! Sekali tersilap sentuh kau dah terkena cop mohor kekal seumur hidup. Eee..tak sanggup den!!!




Ayat ini aku petik dari petikan salah sebuah blog mengenai kebebasan serangga ini di UITM PUNCAK ALAM:

 UITM Puncak Alam jangan sekadar cantik di pandang ,

biar cantik juga untuk di huni .

HAPUSKAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CHARLIE @ ROVE BEETLE .

Aku setuju dengan si dia ni. Hapuskan sekeras-kerasnya!!! 

Kami Belia Benci CHARLIE!!!!


Jangan lupa klik INI dan INI. TQ:)


(p/s: baru balik berterawih. dapat makan laksa peneng free!! wuhhhuuuu!!! )


Sekian,

8 comments:

atien said...

HAHA!...
sokong part.

KAMI BELIA BENCI CHARLIE!

Nor Shazana said...

Pengalaman mengajar kami erti berjaga-jaga!

SoLy SoLicious said...

lawa2.. tp charlie tu bhye la...hoho..nmpak je kecik cm tuh...

kisah gadis stay up late said...

haha..ingat charlie ingat matrik!!xmauuu...gila banyak..aihh..
good luck kt sna ;)

Shaz GBM said...

@soly solicious
mmg lawa.. kecik2 cili padi tuh. sengatan berbisa.

Shaz GBM said...

@kisah gadis stay up late
banyak mane tah saletep habis nok igak ke charlie nih. haha=p

amirah said...

comeynyer hostel puncak alam...
jelez weyh..>.<

Shaz GBM said...

comey kan. tapi banyok inck.charlie