Pages

Saturday, 7 April 2012

Kuasa Optometry!

Kurang lebih 2 minggu yang lalu kami geng-geng optometri telah dipaparazikan oleh sekumpulan Photographer yang tak hensem tapi manis, tak cute tapi cun, tak kacak tapi tampan... hihi..

Eksited? Uiihhh.. tak payah habaq..!!! Memang sah-sah aku adalah salah seorang antara yang tereksited dalam yang tereksited. Bergambar memang bukan sekali..memang bukan first time.. Tapi bergambar yang ini adalah tanda sebagai lakaran permulaan baru bagi kami warga OPTOMETRI UITM PUNCAK ALAM dalam menempuhi semester 2! Jyeeaahhh!







"NO COMMENT PLISSS!" Pergh.. baru posing ala-ala model dah nak speaking bagai. Maju stapak uollzz! Hihihi.. Speechless aku tengok gambar ni.. Muka aku macam orang meroyan-mengediks-menggatal-mendeberr! Ahaks.. Tapi yang lain-lain masih.. Comey-comey-cun-cun-sentap-sentap! Love u all lasss! ^.^

The beauty of the moon does not change when covered by clouds.

                            "FOREVER TOGETHER"

p/s: Girls Power pun boley! hihi

Sekian

2 comments:

SYAZA SWEET SHOP said...

hai,,blog awak ni cantiklah,,saya ni newbie dalam blog ni,,kalau sudi jemput singgah oke http://sweetsyazashop.blogspot.com/

GBM said...

=D