Pages

Monday, 23 January 2017

WELCOME 2017


2016

28 March 2016:
GBM become an aunty! Mak ayah dapat first cucu dan aku dapat first anak sedara. Excited dia macam dapat anak sulung sendiri. hihi. 


29 April 2016: 
GBM's Convocation Day. Officially dapat degree in Bachelor of Optometry. Ingatkan mak ayah tak dapat nak join sebab kakak kan sedang dalam pantang. Alhamdulillah, mak ayah, yuni dan najwa dapat datang memeriahkan majlis. Dan tak ketinggalan ex-crush zaman matrik pun datang yaww. =p


4 June 2016:
GBM getting engaged. With who? Dengan dia ex-crush zaman matrik yang datang masa konvo tadi tuww. haha.


10 September 2016:
GBM getting married! Dengan si tunang yang datang masa konvo tu jugak. 


30 December 2016:
GBM dapat second anak sedara. Gibran Alvan! Of courselah bukan dari kakak yang sama. Yang ni kakak yang sulung. Sekarang masih lagi berpantang dirumah. Semerbak bau baby dalam rumah ni. Nyamannnn betul bau dia! 


Alhamdulillah. Penutup yang baik untuk tahun 2016 dengan kehadiran ahli baru dalam keluarga kecil kami. 3 orang baru dalam masa setahun. Seorang menantu dan dua cucu. Who will expect this kan? Senyum sendirian bila imbas kembali. Alhamdulillah Moga tahun tahun yang mendatang lebih baik untuk kami sekeluarga. InsyaAllah. 



2017
InsyaAllah. Another grandchildren will coming soon. 
Nervous but excited. 
Doakan kami moga selamat semuanya. 



Ahlan wasahlan 2017. 


Sekian, 

1 comment:

Huzaifah Yusoff said...

Semoga berbahagia dan terus bahagia bersama orang baru dan bakal baru.

Dari ex-crush matrik.. :P