Pages

Tuesday, 28 June 2011

Cabaran terbesarku..Huh!!!

Seriously kita tak pernah mendapat cabaran sebesar ini. Bila teringat balik macam menyesal je pergi sekolah tadi. hehehe..(jahat punyer skill nak mengelak..) :p . Kita nak buat pengakuan disini yang kita tak pernah cakap dihadapan orang yang begitu ramai. Tapi pada hari khamis ini itulah yang akan berlaku. Hari tu discuss memang kita diberi tugas untuk mengedit video untuk ditayangkan kepada adik-adik form 2. Tapi tadi, peralihan cadangan pula yang berlaku. Sesiapa yang ditugaskan untuk setiap segmen dikehendaki handle sepanjang segmen tersebut berlangsung. Dengan kata lainnya kita dikehendaki menerangkan dihadapan adik-adik yang seramai 150 orang dan fasi-fasi yang seramai 20orang. Kecut perut woo..Huh. Kita yang mendengarnya macam nak luruh jantung. Tapi tak apa lah. Kalau Malaysia BOLEH, NOR SHAZANA mesti BOLEH juga kan. Buat-buat sempoi dah lah. Kita kan nak buat benda baik kan. ^_^

WAAA..Tak mau lah takot-takot macam ni. 

Kawan-kawan doakan yang terbaik ye. Hari Khamis 30/6/2011. Harap-harap semua berjalan lancar takde lah yang terketar-ketar. MALAYSIA BOLEH !!!! NOR SHAZANA BOLEH!!! Nasib baik satu jam je yang segmen VIDEO SAHSIAH JATI DIRI ni. ^_^

(p/s: nasihat untuk diri sendiri. Ikhlaskan hati dalam melaksanakan tugas demi anak bangsa. YEAH!!!)
Sekian,

5 comments:

Bluewendy said...

wohoho..gud luck dear!! semangat3!!

Nor Shazana said...

thanks BLUEWENDY. ^_^

Anonymous said...

R u hungry?
Never mind I hve 2bowls
1for wishes n 1for luck
Wishes r mine and luck is yours..^_^

gud luck..:)

Nor Shazana said...

thanks. :)

atien said...

thniah sebab dh selesaikan tugasan dgn baik