Pages

Wednesday, 20 July 2011

Bila den pakai yang Panjang-Panjang tuh hah..!!!

Bermulalah pembaharuan si Nerd!
Hahh..??
Okeyh. For the first step buang yang melekat dekat mata tuh..


Okeyh. Lepas tuh kita makeover cantik-cantik. Kasi Makeup tebal-tebal giteew. 



Perghhh. Cun melecun! Okeyh. Next, kita tutup bahagian atas tuh dengan 
yang panjang-panjang tuh.. Yang nih hah..! ^_^


Aik, mana modelnya?




:
:
:
:
:
:
:
:


(....malu...)


:
:
:
:
:





Okeyh-okeyh.  Kalau model takde biar kita yang  jadi model.  Pergghh. Ingat kita tak de bakat nak jadi model ke? Come On..See the leg lah..! (p/s: Dont kutuk-kutuk okeyh. muahaha.. =p )




Oppps..Terkezzuut..? Hehe.. tengok bawah ni..


 Setop..Setop!! Pergi pakai kaca mata hang balik. Kang power naik lagi karang baru padan muka.

Macam mak nenek daa.. =p
Sudah-sudah.!!! Sampai ke besok tak habis-habis jugak minah ni mengadap kamera selagi mende yang panjang-panjang tuh melekat dekat kepala. Back to normal please! I dont like publicity! =p


















Tadaaa!!! Last posing. hehehe. okeyh. Nak ciaauuu dulu. Assalamualaikum..
Nak menyorok atas tilam. zzzzz... 


(p/s: yang diatas ni adalah rekaan kekoyaan insan yang bernama Nor Shazana. Tiada kene-mengena dengan yang hidup ataupun yang telah pergi. Alat makeup pun den takde. hehe )

Sekian,

10 comments:

Abby Salvatore said...

Yes!I see the leg...very cuteeee!
kekeke...

Nor Shazana said...

mekasih. malu den~ hehe..

SoLy SoLicious said...

teeeheee..nice2...

atien said...

hahahaha...jd molep..lawo2

Nor Shazana said...
This comment has been removed by the author.
Nor Shazana said...

shy2 dah la kite.. :p

Anonymous said...

terkesima sbntar tgk pic dye...:p

Nor Shazana said...

opss.. no komen~ =p

hayatFARAH said...

posing jgn xposing ;)

Nor Shazana said...

oh yeah! :)