Pages

Wednesday, 27 July 2011

Bukan menyesal tapi agak terkilan

Taknak cakap banyak...



Kenakalan mereka membuatkan aku pening dan kehilangan MOOD yang agak ketara. Apa yang hanya aku mampu lakukan cuma SENYUM..TAK PERLU KATA APA-APA...




 Tapi nasib baik at last mereka bawa aku pergi ke..





Makan-makan dan makan! (tapi still dalam erti kata 'jaga kesihatan' ) Oh yeah! ^________^


(p/s: shaye tak marah awak-awak sekalian..tapi seriusly shaye rasa betol-betol stress pada awalnya. shaye tak pandai main. kan tak pasal-pasal dah jatuh saham shaye depan diorang tuh )


Sekian

7 comments:

Diana @ bilakukatacinta said...

nak Mc D satu!

SoLy SoLicious said...

nak MCD jugak !!! heee

n a g a_g e m o k said...

mak mcd gak...

Nor Shazana said...

jom kite lapak kat kt jom. mkn mcd ramai2. hehe..:)

Anonymous said...

shian nyer...selamat ade Mcd wat org tu snyumm...
time kaseh kat mcd...:)

atien said...

hahahhaa...
wlaupun burger pun ditipu

Nor Shazana said...

tuh lah pasal. adoi.. xpelah. janji perut kenye