Pages

Wednesday, 27 July 2011

Hari ini kami tak bergabung TAPI kami di 'BULI'

Adush.!! Memang agak sadis bunyinya.. Shaye rasa shaye baik hati tersangat hari ini *piss!! shaye memang budak baik pun. angkat bakul sendiri nampak!!! hehe.. Apa yang mereka nak semua shaye ikot. Mereka nak main bowling shaye ikot, mereka makan nasi ayam shaye pun ikot skali. Pokoknya semua aktiviti yang mereka nak buat semua shaye ikot lah. *nasib baik ada drebar yang setia. thanks yup kak!!! sayang KAK 1JUTA!!! Walaupun itu semua yang shaye tak suka. Tapi takpe... sebab shaye memang suka tengok orang main dan shaye juga suka tengok orang makan..*tapi kalo main tenis shaye lebih suka orang tengok shaye main. HEHE.. Shaye dah mention awal-awal dekat facebook shaye tak nak main bowling. Bukan sebab malu atau apa..tapi sebab shaye tak reti! Kan tak pasal-pasal jatuh saham shaye karang. Dah lah tu main dengan senior-senior 1 sekolah. Kalau ajak main tenis tu takpelah jugak. Comfirm shaye sendiri yang volenteer. Lama giler shaye tak lepas gian tau. Tak pasal-pasal dah hilang ilmu sakti yang cikgu shaye ajar tuh. muahahahaha..





Tengok budak-budak nih sampai dah tak boleh nak kawal dah.. ADUSH.!!! Mau gelak pun ada tengok diorang nih.

TER swimming pool

Kok ye pun nak boikot tak nak main bowling tak kan lah sampai nak terjun kolam dik.. Kan tak pasal-pasal kena panggil security guard mydin MALL kan. HEHE.

Subhanallah budak nih
Nih lagi sorang. Nak boikot sesangat lah tuh..sampai nak terjun terus. Yang tak tahan siap bawak pelampung tuhhh!!! HEBAT~ Percubaan berani mati betol budak nihh sorang.


Buat apa nih? Adushh! Tak paham betol shaye dengan budak-budak zaman sekarang nih. Apa kena mengena pegang air dengan boikot main bowling?? Pergghh.. ke..takot nak berdiri atas air nih.. APA-APA...???!!! Hello.!! See the leg lah. Come one. Ingat orang takot sangat ke hah..?? Walaupun rumah shaye takde shwiming pool macam nih..ingat shaye takot?? Tengok orang lah beb..

Amacam? ada bran?? 
Eyh..eyh..!! Macam was-was je tuh. Nak tergelincir ke dik.. =p. Takde maknanya lah nak tergelincir.! Inilah orang namakan STYLE! Setiap pergerakan tuh perlu ada STYLE tertentu. Korang apa tahu... =p

Jeng-jeng-jeng!!!
Korang tahu tak perasaan macam mana berdiri atas air? apa..??! Tak tahu??!!    Shaye pun tak tahu...!!! Sebab shaye bukan berdiri atas air pun. Shaye berdiri atas mende yang biru-biru tuh!! Muahahaha.. Excited beb. Ingat gua takot ke.. Gua nih keturunan ENGGANG sejati tau! 

Meet FASHA again!
Awww.. FASHA letih...FASHA tak nak sandar..FASHA cuma nak turun....  *Asal muncul si FASHA nih..asal tuh aku jadik tergediks. naik hairan gua! SEE!!! Keturunan ENGGANG sejati mana ada takot-takot. Siap tolong si MURAI tuh lagih.. ^_^




Shaye tak perasan masa bila gambar nih di
snap!  ADUSHH~
Time nih teman abang-abang senior makan nasik ayam ape ntah nama dia. Lupa pulak.. Berselera betol nampak diorang makan. *tak de orang berani ambil gambar senior-senior makan.T_T



Okie dokie.. Sekarang... time for para junior-junior pulak nak makan yup. Izinkan adik-adik pergi makan dulu ye wahai cik abang-abang sekalian.. (shaye tak tahu kenapa budak-budak ni tak nak makan nasi ayam sekali ngan abang-abangg senior tuh. Malu kottt berangkali.... =p )


Melantak puas-puas!!!

Kembar baru terperasan! AWWW..FASHA suke letteww!!!

Ambek hang. Melantak tak hingat dunia.!


Shaye minum air RIBENA jeerr..
Shaye kan jaga keshihatan. *nampak sangat
 penipunya!

(p/s: KAK.,terima kasih ye sudi jadi drebar tak berbayar! Takpe lah kalau AKAK buat-buat pakai kain pun tadi.. shaye tahu AKAK tak sengaje kan..sayang AKAK-AKAK sekalian..^_^)





Sekian,

11 comments:

atien said...

yg keturunan enggang tuh serius lawak habis....
cool gila

Nor Shazana said...

Keturunan ENGGANG SEJATI. jangan main2 tuh.. =p

SoLy SoLicious said...

teeheee..mcm2 gaye la korang neh.....

kisah gadis stay up late said...

best sangat!hehe..thanks for today..


xpe,nnti lain hari akak janji time nk p main bowling akak akn pkai sluar okeyhh..

*err,bila masa plak jadi akak ni..hhaha :DD

Nor Shazana said...

sejak tadilah kot. hehe.. SYG AKAK 1JUTA. thanks tau.. eyh jap2.. Tadi sy xdengar pn akak2 sekalian menyalak selepas mkn buah duri2 tuh

kisah gadis stay up late said...

hahaha..sebab akak kn ayu skit..kalau menyalak tu mmg nmpk weird sgt lah..

HAHA :D

Bluewendy said...

syiiooookkk nye..asal tak mandi kat TER tuh..lame tak p sane..hehe

Nor Shazana said...

akak nih buat2 ayu plak. xpe..dlm kete xde org nampak pun.. hehehe..


@bluewendy segan lah nak mandi. adik2 tgh buat parti kat kolam nih. kan xpsl2 jd dye tarikan kan. :p

amirah said...

haha
*Asal muncul si FASHA nih..asal tuh aku jadik tergediks. naik hairan gua!

lawak r...;D

amirah said...

haha
*Asal muncul si FASHA nih..asal tuh aku jadik tergediks. naik hairan gua!

lawak r..;D

Nor Shazana said...

hehehe.. :p