Pages

Friday, 2 September 2011

Corak-corek Hari raya!

Masih tak terlewat rasanya saya nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua yang beragama Islam.. Maafkan saya agak terlewat meng'update'kan entry. Agak taksub nak kutip duit raya. Muahahaha.. Syukur Alhamdulillah.. Ingatkan duit raya dah di'off''kan semenjak menjengah ke alam kematangan ni.. Rupa-rupanya.. $$$$$$$$ berganda-ganda masyukkk beb.. Wowwww. Sungguh tak ku duga! Pecah rekod kutipan duit raya kali ni... gua cakap lu..!!! Nak tahu sebab apa? sebabnya..... 6 september ni kan saya dah nak mendaftarkan diri ke Universiti tempatan.. Jadi.. sedaramara yang baik hati lagi comey lote telah mengandakan duit raya yang sepatutnya sampai ke punca kuasa 3. Fuhhh.. Nikmat-nikmat!!! Jangan jelesh yerrr.. hehehe.. Terima kasih yer makcik pakcik...atuk nenek.. yang sudi menjadi tangan yang diatas.. Tak terlupa juga kepada Incik NUFFNANG.. My first cash out di Pagi Raya!!! Terima kasih banyak-banyak. Lain kali kasi BE bebanyak pulak neh. hehe.. *agak tak malu di situ..=p Sayang kamoo-kamoo sekalian! LIKE 1JUTA lahhh!!! Sempena raya yang terlalu special ni.. semua gambar pun happy-happy belake.. Takde yang sedih-sedih.. hehe




*Senyum! 






Ehemm-ehemmmmmm

Mak tanya.. 'Na, kenapa tak pakai eye shadow..tak pakai lipstick..????'
'Natural mak!..' muahahaha~

Hambek kooo.. Natural konon.. Naik je kereta.. Terkeluarlah segala khazanah bagai. muahaha.. Takdelah.. saya tak suka pakai makeup.. Tu sekadar lip ice je.. Tengok iklan lisa surihani dalam tv.. teringin pulak nak pakai. Besh woo.. rasa strawbery gitewww! siap ada lip lap lip lap!!!

Tat nenas!
Tat nenas ni agak tak shedap lah awak.. Terlalu manyak tepung.. Agaks muaks. =p



Piwwittt.. baju shame tuh.. muahaha.. Kebetulan baju saya tersama kaler pulak dengan pakcik saudara. Pink gitewww.. First time baju raya saya kaler pink!


PEACE! Adikku yang ter'tecik'... Ni kalau mak mertua tengok comfirm reject awal-awal..!!! Duduk telampau 'SOPAN'. muahahaha~ 














Sekian sahajalah gambar pagi raya yang boleh di update. Akhir kata... maafkan saya kalau ada terkasar bahasa sepanjang entry kali ini.. Manisnya kurma ini! Haihhh..SEMPUT~


(p/s: nak tengok gambar raya GBM satu family boleh tengok pada entry INI..)

Sekian,

5 comments:

qamarguyz said...

Salam Aidilfitri..
wahH..sy0k la dia masyukkkk..
share la sini sikit ;)
hehE

kutoOobambOo / ericoanaci said...

meriah yerk

bloghok said...

wahhh..tu anak ke?hehe..

FarhanahAdzlan said...

selamat hari raya=)raya saya taun ni xbest mcam awak..hahaha^_^

GBM said...

mestila meriah. =)