Pages

Tuesday, 28 February 2012

Uji Kecekapan Jari-jemari anda

Aku baru test game nih. Boleh tahan! Aku dapat game ni daripada kawan aku yang post di laman pesbuk. Mula-mula main sentap jugak ahh.. Boleh plak aku tengah-tengah nak taip dia berhenti mendadak tanpa memberi sebarang warning. Sentap mak nyah!

Ini masa first aku main. Dalam kesentapan pon aku berjaya dapat 20 marks. 20marks itu bermaksud aku berjaya taip 20 words dalam masa 60saat. Kire hebat jugak lah kan.. Hihihi.. Tapi aku tetap tak puas hati.. Aku terus main dan main... 

Ini kali kedua main. Dari 20 jadi 21.. 1 je pon yang naik nye. Cuak jugak main ni. Haihh..tapi takpe.. main saje-saje nak mengisi masa lapang apa salahnya kan..

Kali ke-3 aku main dapat 22. Apa barang main naik 1, 1 ni? Nampak sangat jari-jemari aku masih tergagap-gagap bila jumpa keyboard. haha.. Tapi takpa. Practice make perfect! Aku tak kan berputus asa. Target aku sekarang 30words dalam masa 60seconds.
Kalau korang nak main.. nak tengok sejauh mana kemampuan jari-jemari anda menari ala-ala kpop diatas pentas keyboard boleh main disini---> Permainan Menaip Cepat

p/s: Masih ada 3 hari untuk bersantai-santai di rumah.. waaaa!!~

Sekian,

9 comments:

Aida Omar said...

27 je mampu.. best gak main dia sampai kejang tangan..haha

Nana said...

game ape ni...

GBM said...

@Aida
perghh.. hebat la. kite pun xmampu lgi nak pecah rekod 27 nih. haiyakk..

GBM said...

@nana
try la main. best! ^_^

Cik Kay Jue said...

wah.... selamt bersenam dengan menggunakan jari jemari. hehe..

GBM said...

@Cik kay Jue
hehe.. org len exercise bdn. kite exercise jari.=p

GBM said...

@Cik kay Jue
hehe.. org len exercise bdn. kite exercise jari.=p

mynameismy said...

kikiki ade mase main game eh..:D

takpe2 nnti kalau bosan keje bleh la my main hehe...:)

Syahierah Ishak said...

usaha lagi.huhu
singgah sini.
semoga hari ini hari yg Indah :)