Pages

Friday, 20 July 2012

BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H

BEN ASHAARI

Kalau sebelum ni aku meyepi hampir beberapa bulan jugak la.. Jarang nak berjalan-jalan blog ke blog nih. Takde mase.. Opss.. Bukan takde masa.. tapi takot masa tak sempat nak kejar. Mana nak siapkan lab report lagi.. mana nak buat assignment lagi.. mana nak buat presentation lagi.. mana nak update blog lagi.. Haihhh.. banyaklah mana-mananyerr.. 

Sekarang sementara aku cuti dan sementara 'mana-mana' tu muncul kembali... Aku mempunyai masa selama hampir 2 bulan berehat-rehat-bersantai-santai sambil memanfaatkan sebetulnya kedatangan bulan Ramadhan kali ini di kampung halaman tercinta. Dan untuk itu juga aku bolehlah melapangkan diri menyertai segmen yang dianjurkan oleh daddy si Qhaliff ni. =) 

Happy blogging, happy Ramadhan. Sama-sama kita eratkan silaturahim dibulan yang mulia ini. ^_^

Sekian, 

46 comments:

Yana Aina said...

yana setuju. dah letak blog kamu dlm bloglist yana :)

http://nazlyizan.blogspot.com/

Cik Jajika said...

Ya, berminat...

Sudah update list... =)

careno said...

ya saya sgt berminat... blog awak dah masuk dlm list sy... TQ yer.. :)

Mohd Hakimi Zulkifly said...

MHZ terima tawaran kamu..MHZ dah letakkan blog kamu dlm bloglist..

http://mhzmc.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-20121433h.html

Rahmah Ram Ram said...

Ye...sis berminat untuk bertukar link dengan anda...tq..

sukagelak said...

ya..saya sudi tukar link.. :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

GBM said...

Tq ya.. GBM dah masukkan semua link blog kamu-kamu sekalian. Happy blogging, happy ramadhan. =)

Crafty Nieya said...

ya.saya terima tawaran anda.thanks :D
http://craftynieya.blogspot.com

AyueJean said...

Salam Ramadhan......
Jom tukar link....
Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Hazwaniey Nadzim said...

Ya, saya setuju terima tawaran anda. saya masukkan dlm bloglist saya.
http://butangkekunci.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html
thanks :)

Hazwaniey Nadzim said...

saya setuju terima tawaran anda.
dah masukkan dlm bloglist saya..
http://butangkekunci.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html
thanks :)

Hazwaniey Nadzim said...

saya sudi tukar link :)
http://butangkekunci.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

zatie said...

ya..saya berminat dengan tawaran anda..:)

http://izatie91.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

zikron said...

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

http://ahmadzikron-zikron.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

AimanAziz said...

Ya saya berminat & saya dah letakkan anda di bloglist sy !!

ummuaidan said...

SALAM RAMADHAN MUBARAK DARI PACIFIC ISLANDS
“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
awak dah masuk mylist…. thanks

http://oursimplegarden.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

GBM said...

Tq kawan2. GBM dah masukkan semua. :)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

Natasha said...

Salam Ramadhan. Done follow u.
"ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?"
dr segmen:
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

Haziyatul Najihah Hasin said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://haziyatulnajihah.blogspot.com

Eza Boom Boom :) said...

ya,eza sudi.. dah letak kat bloglist.

eimah siti said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA http://eimah2328.blogspot.com

Pecinta pink^^ said...

ya saya berminat..hee..dah masuk kan awak dlm bloglist..moh jenguk2 kat sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html hehe..maseh:)

haz said...

ya sy bermint n dh follow awak =)

http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Solehah Shamsuddin said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Siti Wardah said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

http://swardah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

dah letak dah awak kat bloglist RAMADHAN saya :)

Siti Wardah said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

http://swardah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

dah letak dah awak kat bloglist RAMADHAN saya :)

Yumida said...

JOM MENUKAR LINK BERSAMA SAYA

Blog anda SUDAH dimasukkan ke dlm senarai Bloglist saya RAKAN BLOGGER RAMADHAN 2012

http://umikasum.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

FOLLOWER KE 550

Misz Mieza said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

YES or NOT, please reply me HERE k! ^_~

Ayiesha Sani said...

berminat untuk bertukar link dengan saya??
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

cik violet said...

SALAM RAMADHAN..

JOM TUKAR LINK DENGAN SAYA..

SY SUDAH MASUKKAN LINK AWK :)





http://farhah88.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Mizzs Ninie said...

Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

Mohd Lokman Bin Ramli said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

http://lokmanramli.blogspot.com/

♥ Maisarah Humaira ♥ said...

SALAM..
ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://maisarahmyblog.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

sy folo blog awk jugak :)

Cik Anis said...

follow tang ni, jom tukar link nak x? kalau awak setuju nanti saye masukkan dlm bloglist sy ^^

Muhammad Noor Firdaus BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

GBM said...

mekasih semue. sy dah update bloglist sy dengan list anda semua. :)

Eyqa Hasnan said...

ye :) saya berminat dengan tawaran anda :D

Cik Anis said...

dh masuk awak dlm bloglist ramadhan.. jom cekidout ;)

Ayiesha Sani said...

anda sudah berada di bloglist sy..

Pka Rahim said...

hi
anda berminat utk menukar link bersama saya??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

tq :))

Waalid5035 ™ said...

Assalamualaikum w.b.t;

Anda berminat tukar link dengan waalid?

sila jawab di SINI

Jom Terjah dan komen N3 Terkini Waalid : Mengejar Rahmat Tuhan

Salam Ramadhan Al-Mubarak!

p/s : waalid dah folo sini..^_^

iyoyul said...

http://aurorua.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan_20.html

berminat tukar link??

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum, maaf lambat invite..

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

Muhammad Noor Firdaus BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Blog Anda dah Ada Dalam Blogroll saya.:)

Ini Blog saya yang lain

KhaiRul Azmi said...

Datang dari segmen yang sama dan Dah saya follow
Anda berminat bertukar link dengan blog saya?
http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html