Pages

Tuesday, 7 August 2012

Blog Saya Biasa Biasa je Tapi Cool!

Nak join? Jom klik! 

Dulu bila kawan-kawan tanya... 

"Bila kau nak buat blog sendiri?"
"Hah.. Blog? Apa kebende tu?"
"Blog tu nama sejenis kuih tradisional.. itupun tak tau ka?"
"Hahh...? -.- "


Hamekk ko.. sekejam itu beliau memperdajalkan aku? Isyk-isyk-isyk.. Tengok sekarang. Aku pun dah ada kuih tradisional aku sendiri lah. Elehh.. 

Tapi.. blog aku biase je. Time kuliah aku jarang layan Kuih Tradisional aku nih. Time cuti-cuti macam ni je aku ada kesempatan nak decorate Kuih Tradisional aku lelebih. Biasa tu memang biasa... tapi part cool ke tak tu... yang tu aku tak dapat nak pastikan.. 

Entri yang terbaik yang paling menyentuh sanubari GBM sepanjang bergelar bloggah adalah berkenaan keistimewaan seorang wanita kepada sang lelaki.. =)



p/s: Korang rase blog GBM cool ke?

Sekian,

7 comments:

ZiErWa zAiNaL said...

zz x ingt mcm ne zz blh buat blog.. hehe

لين Si Pipi Merah said...

syukran jiddan! sbb sudi join contest lynn.. all the best tau..!

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

thanks tag sy. . :)

syahirooAhmad said...

saya lak wat blog kerana mahu mengisi kekosongan masa.. juge juge juge.. kekosongan dihati. ahaha

lokman said...

selamat berpuasa.. ^_^.. datang dari segmen yg sama..

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

afraa said...

salam.. dr segmen yg same :) do visit me back

http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Mia Liana said...

datang dari segmen yang sama... dan follow sini

http://www.mialiana.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html