Pages

Wednesday, 24 July 2013

Ketaksuban terhadap gambar

Bagi sesiapa yang perasan untuk bahagian sidebar ada sedikit penambahan. Itu pun kalau ada yang prasan lah. Kot-kot kan. hehe. Maklumlah laman GBM ni baru dua tahun jagung. Manalah orang nak perasan sangat. kann...


Tadaaa. Finally. GBM dah ada instagram sendiri. Fuyooo. macam tak percaya!!!

Believe it or not. Just believe la. 

Walaupun pada awalnya telah menolak mentah-mentah tawaran rakan-rakan yang memintaku untuk membuat akaun instagram sendiri. Bukan tak nak. Tapi lebih kepada istilah kurang rajin. Kurang rajin untuk mengupdate akaun yang bertimbun-timbun. FB lagi. Twitter lagi. Blog lagi. Moment WC lagi. Dan sekarang Instagram. Hahhh. Memang tak kuasa betul. 


Tahniah GBM. Tahniah. Setapak menuju kerajinan. Moga hari-hari mendatang juga lebih rajin. Rajin transfer gambar dari camera ke laptop. Rajin post gambar-gambar berunsur ilmiah ye. Bergambar sambil berdakwah. Itu pilihan yang terbaik untuk yang pemalu seperti aku ni. Berani untuk menaip, tapi malu untuk bersuara. Hurm. Memang tak sihat betul. Astaghfirullahalazim..


Jikalau kawan-kawan penyegan macam saya, bolehlah follow instagram/twitter @shahimarz .
Kita berukhwah di medan maya. InsyaAllah.


Sekian,

4 comments:

nur fadhilah said...

yeay nak follow gbm :)

Gadis Berkaca Mata said...

yeay. nanti kte follow cahaya hati eyh. :))

Nurfatin Atikah said...

akhirnyaaa, ada jugak instagram :)

Gadis Berkaca Mata said...

ye la. terpengaruh dngan vip la ni. hehe