Pages

Friday, 21 February 2014

GBM berwajah baru

Bismillahirahmanirahim.

Terasa lame benor tak makeupkan blog sendiri. Masalah kekangan masa memang takboleh nak dielakkan.. bukan takde masa langsung pon, tapi komitment lebih kepada amanah..tanggungjawab. Semester lepas aku dah berjanji dengan Penasihat OPTIMIST untuk memberi nafas baru kepada blog OPTIMIST (Persatuan Optometri UiTM). Gigih aku bersengkang mata demi kepuasan semua pihak. Tidur pukul 2-3 pagi, walhal aku study pun tak segigih tu..pukul 12malam wajib tidur. Maklumlah cinderella jadian. haha.


Dah habis praktikal ni rasa macam tak tahu pula nak memenatkan diri macam mana. perghhh.. macam ringan benor tulang aku. padahal logbook satu apa pun belum settle. haha. Rilek brader, brader rilek!


OLD

VS

NEW

Sebenarnya memang dah lama aku berazam nak tukar templete baru. Aku bukannya suka sangat warna pink ni. Tapi entah kenape, makin aku membenci warna pink makin dekat pula aku dengan warna tu. Baju pun banyak warna pink. Ofkosss la bukan aku yang beli. Semua atas ihsan baik emak, dan kekanda kekanda beta. Nak beli sendiri tak mampu. Kes blog aku yang sebelum ni total pink, mohon jangan tanya. Aku pun takde jawapan untuk itu. haha. 


Terima kasih buat google atas ilham penghasilan GBM yang berwajah baru. Dengan tema: Nostalgia contengan biodata dibuku gegaris. *panjang benor temanyer. Makin berusia makin kelihata mude bergetah ko. haha. 


p/s: kewujudan tabung persediaan menuju BaitulMuslim bahagian sidebar. itu serius (huruf besar)! haha


Sekian, 

5 comments:

Nurfatin Atikah said...

wah GBM berwajah baru, cantik! teruskan blogging :)

Allya Syahirah Riff said...

cantiknya!!! xreti nak tukar2 layout cecantik ni :(

Gadis Berkaca Mata said...

@nurfatin atikah
hi labmates baru. haha

@aliya syahirah
GBM pun xreti mule2.. godek2 google usha tutorial org len.. zamzam alakazammm. terus keluar hasil ni.:))

Asha Lya said...

salam singgah gbm..salam perkenalan done follow cne.tq sudi singgah :)

fRaMe+LenSeS said...

cun jugak theme baru ni. ehehe.