Pages

Wednesday, 5 October 2011

Wordless Wednesday #13| Bila WW bukan lagi penghalang..



Remember to this entry? Bila rahsia bukan lagi rahsia.. She is the one who help me a lot on SPM and Matrikulasi.. Tapi dia takde lah pulun habis macam aku ni..  She's genius!!! Alhamdulillah...for both examination.. we get almost same results!! Masa dapat result tu memang terkejut tak terkata!!! Boleh sama level dengan tokey tuuu!!! hehe... Hebat jugok GBM ni. hehe.. Tapi still takleh lawan tokey la.. Sekarang tokey ni dah ada di UM in medic courses. Dia ni giler biology.. aku giler physic *dan jugak giler angry bird.. kalau jumpa bio mulalah start biol aku ni. muahaha.. Gambar yang kat atas tu semasa graduation day at school 2009. Masa graduation day tu ada 7 orang penerima Anugerah Cemerlang Peringkat SPM. And we are two of them! :)

credits to: 'Tokey'...Nor Nadia Farasha


(p/s: masa ni GBM bukan pemakai cermin mata yang tetap lagi..)

Sekian,

3 comments:

SoLy SoLicious said...

waahh...pelajar cemerlang tu...

..cik gugu.. said...

wahhh rendah dri pulak~

Gadis Berkaca Mata said...

cik ss: alhamdulillah cukup2 makan.. hehe.. nanti dah dpt bkak kedai spec baru leh kate cemerlang. hehe


cik gugu: GBM memang mcm ni.. malu2 catz. hehe=p