Pages

Thursday, 16 February 2012

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

BEN ASHAARI
Kat dunia ni memang tak boleh lari dengan pelbagai ragam manusia.. Ada yang nampak baik tapi sebenarnya jahat. Ada yang nampak jahat tapi sebenarnya baik.. Memang kesemuanya diluar firasat seseorang. Mata yang melihat mata jugak yang menafsir.. dan dari sini bermulalah adegan suka dan benci. Meluat dan menyampah..Tapi kita,para blogger hidup dalam alam maya.. Sama ada nampak dengan yang tidak nampak. Mungkin ada sebahagian yang mengenali diri kita..mungkin jugak yang tidak mengenali itu lebih ramai... Dan kebanyakan blogger mengharapkan identiti daripada penulisan sebagai pengenalan peribadi kita. Baik yang di taip baik jugaklah si blogger tu bukan?

Samalah macam aku.. selama ini aku banyak menaip kisah-kisah harian aku yang entah merapu-rapu tanpa mempeduli keadaan sekeliling.. Otak ligat berputar dan jari-jemari lincah menaip.. mulut..? Of courselah tak memainkan peranan apa pun! Kan tak pasal-pasal mak aku ingat anak dia dah kena sawan cakap depan laptop sorang-sorang. Mahu tak ke tanjung rambutan aku karang. -.-"

Aku tak tahu yang depa semua ni sukakah? atau.. benci kah? atau meluatkah? Aku buat hal sendiri je.. Bila gembira.. menaip.. bila sedih..pun menaip! Dan hari ini.. peluang sudah terbuka luas. Segmen yang diadakan oleh Ben Ashaari aku mahu manfaatkan seboleh-bolehnya. Sekarang aku benar-benar nak tahu adakah ekspresi anda terhadap disebalik laman GBM? Kalau boleh jujur sejujurnya.. Aku tak marah haiihh.. Setiap manusia pasti melakukan kesilapan.. Kalau tidak ada yang tegur bila lagi nak berubah..? :)

p/s: Amacam ada bran??

Sekian,

24 comments:

Azzah said...

singgah nak komen GBM..

luaskan bahagian entry dear..mcm tak puas nak baca..

http://sayurlemak.blogspot.com/

Mish Apple said...

Cantik, just iklan nuffnang tu ganggu sikit .

miSs tyNa said...

kurang kemas kat sidebar tu ^^

GBM said...

@Azzah
Insyaallah.. nanti GBM cuba besarkan. TQ.:)


@Mish Apple
Owhh.. iklan yang float ni ke?


@miss tyna
TQ. GBM dah cuba kemaskan dah.. agak2 dah oke belum?

dreaming iylia.. said...

thanks kritik. my turn. saya rse tang iklan tu. too many rsenye

kikilala said...

iklannya ada sikit ganggu ;)

apisv2 said...

datang nak kritik ;p
jgn lupa kritik blog acik :D
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Cik Kay Jue said...

lebarkan blog ea.. :)



http://kayjueblog.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

GBM said...

Tq for the responds. GBM akan usahakan apa yang kalian cadangkan.. tgh mcri cara mcmne nak besarkan ruangan post. :)

AsH ShiKaNo said...

da sedp mate mamndg daa.

miss tremendous! said...

takmau kritik apa2.hehehe..sebb dah cantikkk dah belog neh..singgah2! :D

Oh Hani Rrisffa said...

saya singgah nak kritik nehh..hehehe

kemaskan sidebar ok..

jum singgah sini jugak :))

http://atieffa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Pamie said...

hurm..tulisan tu bagi justify,kemas sikit :DD

SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

Kyra Hizrina said...

alahai comelnya blog awak , suka tgk blog awak ni..hihi..tapi just lebarkan ukuran blog je..overall dh sgt comel :D

http://kyralovelious.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

e-Zo94 said...

ok ape blog ni
saya dah follow sekali
http://blogbudaksengal.blogspot.com/

Blog Fatin Fadhillah said...

Hai! Tengs sbb sudi kritik blog sy. background blog awk kiut sgt. Tp, sy rasa kalo awk lebarkn sikit awk punye tmpt entri tu.. lebih molek agknya. ^_^

LINDAHERY said...

hai dtg terjah :)

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

FL blogh0use said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

cik Lily said...

hai, salam perkenalan. jum singgah belog cik Lily..

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Fadzmie Mohamad said...

Header memang terbaik! Style! Hehe. Overall design dah okay dah. Tinggal ruang entry je kena besarkan skit. Baru tak nmpk kiri kanan kosong. Btw, keep up the good work! ;)

mirul aar said...

Hai.!! Singgah sini ;) Done follow kamoo!

GBM said...

Terima Kasih semua. Nanti GBM akan usahakan untuk besarkan lagi column blog post. ^_^

twynzshophouse said...

SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html