Pages

Saturday, 25 August 2012

GAMBAR| Raya bersama BFF

BFF? Boy Friend Forever? Haipp.. Bukan itu la.. tapi.. Best Friends Forever.. Kalau boleh taknak lah sekadar BFF semata-mata tapi kalau boleh mahu taraf BFTJ... Best Friends Till Jannah. InsyaAllah..
Yang semulia-mulia kewajipan bersahabat ialah mengetahui kehendak dan kemahuan sahabat sebelum dikatakannya. Dan engkau menunaikan permintaannya sebelum dimintanya.
Raya ke-4 kami berkesempatan untuk menyertai reunion bersama-sama. Walaupun yang hadir hanya beberapa kerat.. ianya tetap seronok! Masing-masing sibuk story itu dan ini.. Pasal kehidupan masing-masing.. Cewaahhh.. Bunyi macam dah beranak-pinak lagaknya. Hihi.. Takde lah sampai beranak-pinak. Kami muda lagi lah.. Cuma ada segelintir dari kami yang telah selangkah untuk ke gerbang 'ehem2'. Wahh. Tak sabar rasanya. Aku salah seorang yang terlopong mendengar cerita mereka-mereka ini tumpang gembira buat mereka. Mudah-mudahan cepatlah kita-kita sibujang senang ni dapat merasa nasi minyak mereka-mereka tahun ni ye. Eyh? =p


Yang tengah berbaju kuning bertudung biru adalah teacher english kami. Ingat lagi trademark beliau kalau student masuk lewat kelas sewaktu beliau mengajar .. 'OUTSIDEEE!!!!'









SBS- Si Bujang Senang. 



Credits to: SBS Farah for the picture. 

Sekian,

4 comments:

the fikirman said...

keep BFTJ , :D

GBM said...

Yap. InsyaAllah. =)

diera_nadiera ulalaaa~ said...

^_^ so sweet lah korang..
jees tau..
diera ngan kawan2 xsempat pon nk begambar raye nih..hohoho

GBM said...

Takpe.. InsyaAllah.. bulan2 lain juga boleh bergambar cantek2 ape.. =)