Pages

Sunday, 9 September 2012

Perjuangan perlu diteruskan

Majoritinya hari ini semua dah berangkat pulang menuju ke menara gading masing-masing. Alhamdulillah.. Aku sampai pagi semalam lagi. Hehe.. Fuh, mula-mula rasa macam takot jugak.. maklumlah, first time timba pengalaman balik sorang. Nasib baik jumpa member semasa tengah tunggu U90 Rapid Kl. Kalau tidak.. U'r not alone lah kite jawabnye..

Besok kelas dah mula dah.. First lecture bermula pukul 8.30pagi last lecture berakhir pada pukul 4.30petang. Tapi aku takdelah terkejut sangat.. sebab aku dah pernah dah ada kelas sampai lewat petang macam ni. Tapi yang agak macam tak selesa sebab awal-awal kelas.. pembuka semester lagi di sambut dengan jadual kelas yang sebegitu. Alhamdulillah.. mungkin ini satu kesedaran buat aku supaya tidak lagi main-main. Cuti 2bulan dah takkan tak cukup lagi kot.. Haippp!
Ilmu itu lebih baik daripada harta. Ilmu menjaga engkau dan engkau menjaga harta. Ilmu itu penghukum (hakim) dan harta terhukum. Harta itu kurang apabila dibelanjakan tapi ilmu bertambah bila dibelanjakan.-Saidina Ali bin Abi Talib

 

Goodluck buat semua rakan-rakan yang bakal menempuh semester baru. 
Rabbi Yassir Wala Tu’assi[Wahai tuhanku permudahkanlah dan janganlah kau susahkan]

Sekian, 

3 comments:

ZWAN SABRI said...

semoga sem baru ni lebih baik drpd sem2 sebelum ni.. amin! :)

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...