Pages

Tuesday, 27 January 2015

Senyum


Salah satu asbab kenapa GBM suka tengok dan main dengan makhluk yang namanya bayi. Dulu pernah cakap dekat housemate..
"Tak sabar nak dapat baby sendiri, boleh main puas puas."
"Senang je. Pergi la amek baby angkat. haha"


Haha. Kalaulah semudah tu. hurm hurm. Nasib sekarang zaman dah canggih. Sedih sedih boleh ambil mood tengok anak anak orang dalam instagram. hihi


Terima kasih tumblr tersenyummelihatlangit yang sampai kini aku tertanya tanya siapakah empunya tmblr tersebut. Sejak berkenalan dengan tmblr ni 2tahun lalu aku dah jatuh cinta pandang pertama dengan semua content content dia. Terus aku favouritekan link sampai sekarang. Segala isinya selalu menusuk qalbu. Terima kasih admin TML =)



Baby cikeboom cikeboom yang sering dinanti nanti kunjungannya setiap kali clinic. Berkejaran aku sanggup menyelinap clinic group lain untuk jumpa baby adam ni. Semoga membesar dengan soleh ye sayang!

“Sebab Tuhan selalu punya cara yang indah untuk membuat hambaNya selalu tersenyum meskipun dalam tangis. Bukankah kopi itu akan terasa pahit jika tidak berkolaborasi dengan gula. Gula juga tidak akan terasa nikmat jika tidak bercampur dengan kopi. Senyumlah..=) ” 


Sekian,

2 comments:

Nurfatin Atikah said...

insya Allah lps terdirinya baitul muslim nanti, ada rezeki dapatlah baby ;)

anajingga said...

semoga harapan dan impian akan dimakbulkanNya jua, salam ukhwah dari kak ana :)